معرفی معاونت پژوهشی و فناوری
معاونت پژوهشی و فناوری به عنوان رکنی از ارکان اصلی دانشگاه برای پشتیبانی تحقیق و پژوهش، تسهیل فعالیت های پژوهشی هدفمند ، برنامه ریزی و ایجاد فرصت ها و تسهیلات جهت زمینه سازی تولید علم و تحقق مرجعیت علمی ، وظایف زیر را برعهده دارد:
این معاونت وظایف فوق را بر اساس برنامه ریزی انجام شده توسط اداره ها و دفاتر زیرمجموعه خود انجام میدهد:
الف : اداره کل پژوهش ؛ اداره کل پژوهش متشکل از دفتر مطالعات و تحقیقات علمی و دفتر نشر آثار علمی است که با هدف تقویت و توسعه فعالیتهای علمی و پژوهشی با رویکرد اسلامی در پردیس خواهران ،تربیت و جذب بانوان متخصص در زمینه های علمی مرتبط و توسعه فرصت ها و همکاری های علمی در جهت ارتقا سطح تولیدات پژوهشی تشکیل شده است .
1ـ دفتر مطالعات و تحقیقات علمی؛ ارتقاء سطح علمی و مهارت های پژوهشی اعضاء هیأت علمی، دانشجویان و دانش آموختگان ، ایجاد و تقویت انگیزه برای تولید علم از طریق ایجاد فرصت ها و تسهیلات و شبکه سازی علمی مبتنی بر موضوعات روز پژوهشی بر اساس تعامل با محققان و پژوهشگران، هدفمند سازی تحقیقات و پژوهش ها بر اساس اولویت های تعیین شده و نیازهای جامعه و ماموریت های پردیس خواهران از وظایف این دفتر میباشد.
2ـ دفتر نشر متون علمی؛ حمایت از تولیدات و آثار علمی مانند کتب، طرح های پژوهشی، درسنامه ها، مجموعه مقالات، پایان نامه ها و... در حوزه پژوهش های مسأله محور، تلفیقی و میان رشته ای، حمایت از پژوهش ها و تولیدات علوم انسانی-اسلامی از طریق تولید نشریات علمی درسطح کیفی تراز از جمله وظایف دفتر نشر آثار علمی است.
ب : اداره انفورماتیک و اطلاع رسانی؛ تامین زیر ساخت های فناوری اطلاعات و ارتباطات با هدف تسهیل فعالیتهای دانشگاه و ارتباط محققان با جامعه علمی بیرون از پردیس در بستر اینترنت ، فضای مجازی، اتوماسیون، شبکه محلی و ... ، همچنین ارائه خدمات رایانهای در دو بخش سخت افزار و نرم افزار مطابق به روز ترین فناوری های موجود از جمله خدمات اداره انفورماتیک به اساتید و دانشجویان و واحدهای ستادی دانشگاه می باشد.
ج: کتابخانه و مرکز اسناد ؛ پاسخگویی به نیازهای علمی جامعه دانشگاهی به موازات برنامههای درسـی و پروژههای تحقیقی به وسیله مجموعه ای غنی از منابع علمی معتبر به زبان های فارسی ، لاتین و عربی در حوزه علوم انسانی اسلامی هماهنگ با سیاستهای آموزشی، پژوهشی و فرهنگی اعتقادی پردیس خواهران از اهداف این مجموعه می باشد . دسترسی به منابع علمی در انواع مختلفی همچون کتاب ، نشریات تخصصی، پارساها ، جزوات ، اسناد و نسخ خطی، نقشـه و نمودار، منابع سمعی و بصری و پایگاه های علمی اطلاعاتی ( فارسی و انگلیسی – اشتراکی و دسترسی آزاد ) و درقالب های متفاوت مکتوب و دیجیتال از جمله خدمات کتابخانه و مرکز اسناد مجموعه پردیس خواهران می باشد .
حیطه های فعالیت ، برنامه ریزی و نظارت در معاونت پژوهش و فناوری به شرح زیر می باشد:
همچنین کارکردها در در این معاونت به شرح زیر تعریف شده اند :
برای آشنایی با معاون پژوهشی و فناوری اینجا کلیک کنید.